Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Απιστία

Ένα από τα πράματα που έμαθα δίπλα στον «Β» ήταν πως ότι κοροϊδέψεις σίγουρα θα το πάθεις. Και εγώ δυστυχώς κορόιδεψα. Και ήταν τέτοια η μοίρα μου που έπρεπε να πάθω.

Ήταν λίγους μήνες μετά την αρχή της επίσημης σχέσης μας και πολλά χρόνια μετά τη γνωριμία μας. Πλησιάζανε Χριστούγεννα νομίζω. Βίωνα μια ωραία και ήσυχη περίοδο-κάτι που όλα αυτά τα χρόνια μου είχε λείψει πολύ. Ξυπνούσαμε μαζί, μιλούσαμε συνέχεια στο τηλέφωνο, τα βράδια καθόμασταν μπροστά στο τζάκι και συζητούσαμε για ώρες.

Ήταν τέτοιες οι στιγμές, που έλεγα πως ότι και αν πέρασα όλα αυτά τα χρόνια άξιζε τον κόπο. Είχα επιτέλους ότι ήθελα. Ότι μου είχε λείψει.

Μια μικρή πόλη όμως, δεν έχει μυστικά. Όσο καλή και να είναι προσπάθεια να κρύψει κάποιος τα ένοχα μυστικά του, ότι και αν κάνει, αυτά βρίσκουν τον τρόπο και αποκαλύπτονται. Είναι και η φύση της γυναίκας που δεν την αφήνει να κρατάει το στόμα της κλειστό. Είναι και η περιέργεια τόσο δυνατή που σε κάνει συνέχεια να ψάχνεις και να αναζητάς.

Δεν έχει σημασία το πώς το έμαθα. Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να αναλύσω πως το ανακάλυψα. Ένα γυναικείο μυαλό εύκολα θα καταλάβει. Αυτό που έχει σημασία – και είναι και το μόνο- είναι πως πράγματι έγινε. Δεν ήταν απλά ένα κακό κουτσομπολιό.

Τι ανακάλυψα? Πως πολύ απλά, πολύ εύκολα και χωρίς καμία αναστολή, ο «Β» φρόντισε ένα βράδυ, να με πάει με μια άλλη γυναίκα. Με μια δευτεροκλασάτη γυναίκα, με μια πολύ αδιάφορη γκόμενα. Και μετά την απιστία του, ήρθε σε εμένα και κοιμήθηκε σαν να μην συνέβη τίποτε απολύτως.

Ω, ναι…. Ο «Β», ρίσκαρε τα πάντα για πέντε λεπτά ηδονής!! Με μια απίστευτη ευκολία, πήγε στο σπίτι της και αφέθηκε στην πιο χυδαία μορφή της απιστίας. Και αυτό, σε μια χρονική στιγμή που υποτίθεται πως ζούσαμε την καλύτερη περίοδο της σχέσης μας.

Προσπάθησα να βρω μια δικαιολογία. Επίμονα σκεπτόμουν έναν λόγο για τον οποίο έτσι απλά και χωρίς δεύτερη σκέψη ενέδωσε. Δεν έβρισκα όμως κανέναν.

Δεν ήταν ούτε όμορφη, ούτε γοητευτική. Δεν είχε τη φρεσκάδα της νιότης και η θηλυκότητά της ανύπαρκτη. Δεν θα την έλεγα γυναίκα μοιραία, μάλλον γυναίκα στερημένη. Τίποτε δεν του έλλειπε εκείνη την περίοδο. Δεν είχε προλάβει καν να κουραστεί, να βαρεθεί από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς του.

Όσο για τον «Β» τι να πω. Δεν το αρνήθηκε. Δεν αμφισβήτησε το γεγονός ότι συνέβη. Δεν μίλησε, δε δικαιολογήθηκε. Απλά χαμήλωσε το κεφάλι και δεν είπε λέξη. Τι θα μπορούσε άλλωστε να πει? Πως δικαιολογήσεις κάτι τέτοιο? Τι να επικαλεστεί? Τα ζωώδη ένστικτά του??

Εγώ όμως, είχα να πω. Είχα πολλά να πω, αλλά για άλλη μια φορά δεν είπα.

Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που με έκανε να επιτρέψω για άλλη μια φορά την απώλεια της αξιοπρέπειάς μου. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να απαντήσω στο γιατί δεν του έκλεισα την πόρτα. Γιατί δεν του το ανταπέδωσα, γιατί τον άφησα να συνεχίζει να κοιμάται στο κρεβάτι μου.

Τώρα, αρκετό καιρό μετά υποψιάζομαι τον λόγο. Ή το ανέχτηκα από μεγάλη αγάπη ή από μεγάλη βλακεία. Ο χρόνος θα δείξει…..

7 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ BLOG ΣΟΥ
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ .
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΒΛΑΚΕΙΑ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΤΕ ΕΙNAI ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΝΤΡΑΣ
    ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑ Ι ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΠΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ
    ΣΥΝΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗ( όχι με κέρατο αλλά με τρόπο συμπεριφορας) : ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ
    ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα είναι, πως εξασφαλίζεις το ότι δεν θα σε πληγώσει ποτέ κανείς ξανά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να εξασφαλίσεις... Κι αν ποτέ το καταφέρεις, η σχέση σου θα χάσει τη μαγεία της. Τίποτα δεν είναι και δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο στη ζωή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΙΤΑ….. ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟ ΤΟ BLOG ΣΟΥ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΝΟ.
    ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΕΣ.
    ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ………
    ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΦΩΝΗ,
    ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΙΝΩ
    ΒΑΛΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΑΝΑΨΕ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ (ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ) ΦΟΡΑ ΚΑΤΙ ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥ
    .
    ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ…….. ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΟΠΕΛΑ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΗ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ) ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ;
    KAI ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΣΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΣΟΥΝ;

    ΑΠΟΡΡΟΙΕΣ……..ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΗ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΜΙΛΑΩ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ.
    ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ.
    ΠΟΣΗ ΑΞΙΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ. ΠΟΣΟ ΑΞΙΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΠΩΣ ΠΑΣ;

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1: ΑΦΙΕΡΩΣΕΣ ΤΟΣΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΣΩΣΤΑ;;;;;;;;;;;;
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2 : ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΕ ΣΕΝΑ;
    XA XA XA ΜΗΠΩΣ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ……… ΔΩΣΕ ΑΞΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΛΥΚΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ…..

    ΕΓΩ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΕΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ΣΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΩ.
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΔΥΝΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Κωνσταντίνος: Σε πολλά απο τα ερωτήματά σου δεν μπορώ να σου απαντήσω. Όχι γιατί δεν θέλω, αλλά γιατί δεν έχω βρεί ούτε εγώ τις απαντήσεις ακόμα. Η ιστορία που περιγράφω δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αν συνεχίσεις να παρακολουθήσεις το Blog πιστεύω πως μέσα απο τις αναρτήσεις θα βρείς τις απαντήσεις.
    Ευχαριστώ πάντως για τα σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα συμφωνήσω με τον Κωνσταντίνο! Μου φαίνεται απίστευτο πως ξευτέλισες έτσι τον εαυτό σου για κάποιον που έβλεπες πως πάντα σε απατούσε από την αρχή...μπορεί να λένε πως ο έρωτας είναι τυφλός αλλά δεν μπορεί να είναι τόσο...Ίσως κατα βάθος σου άρεσε να είσαι σε αυτήν την κατάσταση τι να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
    WhatsApp:+2349046229159/
    +3550685677099

    ΑπάντησηΔιαγραφή