Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

Πόσο αξίζει μια γυναίκα.....


Κάπου, διάβασα πως οι γυναίκες είναι σαν τα μήλα σε ένα δέντρο. Τα καλύτερα, βρίσκονται στην κορυφή.

Οι περισσότεροι άνδρες δεν θέλουν να φτάσουν στα καλύτερα γιατί φοβούνται να μην πέσουν από την κορυφή και χτυπήσουν, έτσι προτιμούν να μαζεύουν από τα πεσμένα που παρόλο δεν είναι νόστιμα είναι τα πιο εύκολα να μαζέψουν.

Μερικές φορές τα μήλα που βρίσκονται στην κορυφή του δέντρου νομίζουν ότι κάτι συμβαίνει με αυτά και κανείς δεν μπορεί να τα φτάσει, όταν απλά είναι απίστευτα όμορφα. Πρέπει να περιμένουν με υπομονή τον κατάλληλο άνδρα να φτάσει, αυτόν που είναι πραγματικά θαρραλέος να σκαρφαλώσει μέχρι την κορυφή του δένδρου.

Δεν πρέπει όμως τα μήλα να πέσουν για να τα μαζέψουν: όποιος τα έχει ανάγκη και τα αγαπάει θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ για να τα φτάσει.....

3 σχόλια:

 1. Έτσι ακριβώς! Αν κάποιος αγαπά, ανεξαιρέτου φύλου, τότε θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ. Γιατί όποιος αγαπά αληθινά παλεύει ακόμα και εκεί που όλα φαίνονται χαμένη υπόθεση.
  Και άλλωστε μην ξεχνάμε πως ότι μας ταλαιπωρεί να αποκτήσουμε στην αρχή, στο τέλος νιώθουμε πιο ωραία και βγαίνει πιο καλό το αποτέλεσμα από όταν κερδίζουμε κάτι από την αρχή. Γιατί αν το κερδίσουμε εύκολα τότε χάνει την αξία και την ολική μας προσοχή γιατί δεν μας ιντριγκάρει. Κερδίσαμε κάτι εύκολα,άρα θα το βαρεθούμε και πολύ εύκολα.
  Κάποτε μου είπαν πως η ζωή είναι ένα παιχνίδι σκάκι. Σημασία δεν έχει πόσα πιόνια έχεις στην κατοχή σου αλλά πόσο καλός είναι ο αντίπαλος ;) .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. σωστότατη ιστορια!!!!

  Μονο να μη ξεχναμε πως και τα ψηλά και ομορφα μήλα, καποτε...σαπίζουν!!!!

  φιλια πολλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η αξια καποιου φαινεται μονον οταν τον χανουμε...,

  ΑπάντησηΔιαγραφή