Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Η ζωή της μετά το χωρισμό τους

Όσο εγώ κρυβόμουν να μην με δει ο πρώην μου, άλλο τόσο και πολύ περισσότερο κρυβότανε ο "Β" απο τη δική του πρώην. Κάθε φορά που μιλούσε για εκείνη, κατέβαζε τα μάτια του και μελαγχολούσε. Ένιωθε τύψεις, για όλο το κακό που της προκάλεσε.....

Κατά τα λεγόμενά του, η πρώην του έμεινε στην πόλη για χάρη του. Τελειώνοντας τις σπουδές της, αντί να γυρίσει πίσω στο σπίτι της έμεινε εδώ προκειμένου να είναι μαζί. Αντί να απολαμβάνει τη ζεστασιά της οικογένειάς της, την ασφάλεια του σπιτιού της επέλεξε να μείνει εδώ και να δουλεύει βράδυ. Αντί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρείες για δουλειά και μεταπτυχιακές σπουδές που της δίνονταν στην ιδιαίτερη πατρίδα της, επέλεξε να μείνει για να είναι κοντά του.

Και ο "Β" ένιωθε τύψεις, πολλές τύψεις που αυτή χάλασε τη ζωή της για χάρη του και εκείνος κάποια στιγμή απλά τη χώρισε. Έτσι αποφάσισε να χαλάσει τη δική του ζωή, προκειμένου να μην τη στεναχωρήσει περισσότερο. Ο μεγαλύτερός του φόβος, ήταν μην μάθει η πρώην του, πως αυτός έχει κάνει μια καινούργια σχέση. Και ο φόβος του ήταν τόσο μεγάλος που για μήνες, για πολλούς μήνες κρυβόμασταν πολύ περισσότερο απο όσο κρυβόμασταν όταν είμασταν απλά "παράνομο ζευγάρι".

Η πόλη όμως είναι μικρή και ότι και αν κάνει ο καθένας, γρήγορα γινεται γνωστό. Μπορεί οι περισσότεροι να μην γνώριζαν τη σχέση μου με τον "Β", εμείς όμως, κάποια στιγμή αρχίσαμε να μαθαίνουμε για το πως είναι η ζωή της μετά το χωρισμό της ...

Ενώ ο "Β" ήταν πεπισμένος πως κάθεται στο σπίτι και κλαίει, εκείνη φρόντισε να ζήσει τη ζωή της έτσι όπως ποτέ μέχρι τώρα δεν το είχε κάνει. Τα βράδυα, δεν τα περνούσε μοναχικά, αλλά έβγαινε και διασκέδαζε με φίλους μέχρι το πρωϊ. Η άλλωτε ντροπαλή και συνεσταλμένη κοπελίτσα, είχε μεταμορφωθεί σε ένα party animal που απολάμβανε όχι μόνο τα ποτά της αλλά και τα λάγνα βλέμματα των αντρών που με μαεστρία τραβούσε πάνω της.

Ενώ παλιά φοβόταν να οδηγήσει, τώρα έπαιρνε το αυτοκίνητο της και συνέχεια ταξίδευε. Στις γιορτές, στις αργίες, τις κυριακές, συνέχεια. Μαζί με φίλους περνούσε τρυφερά απογεύματα σε γραφικές ταβέρνες για τσίπουρο και μεζεδάκια, με τις φίλες τις ήταν μόνιμη θαμώνας στην πιο in παραλία για μπαναάκι. Φρόντιζε να περνάει το χρόνο της δημιουργικά, να διασκεδάζει, να γνωρίζει καινούργια πρόσωπα και μέρη και ποτέ μα ποτέ δε στερήθηκε κάτι από όλα αυτά, για να μην στεναχωρήσει τον "Β".

Ούτε και αυτή, όπως και ο δικός μου πρώην, δεν ήξερε την πραγματική αιτεία του χωρισμού. Πίστευε πως ο λόγος ήταν η φθορά του χρόνου, η ασυμφωνία χαρακτήρων. Παρόλα αυτά, εμφανιζόταν συνέχεια με τη συνοδεία ενός ωραιοτάτου νεαρού και δε νοιάστηκε για το τι θα συμβεί αν τη δεί ο "Β".

Οι πρώην μας λοιπόν, ζωντάνεψαν, βγήκαν απο το λήθαργο που είχαν για πολλά χρόνια πέσει και απλά ανακαλύψαν τη ζωή. Εμείς απο την άλλη, τρυπώσαμε στη σκοτεινή φωλιά μας και δεν αφήναμε όυτε τον ήλιο να μπει μέσα.

Διαμαρτυρήθηκα, φώναξα, απείλησα, έφυγα αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Όσο εγώ παρακαλούσα τον "Β" να γίνουμε φυσιολογικοί άνθρωποι, να βγούμε απο το σπίτι, να ζήσουμε και εμείς τη ζωή μας όπως οι πρώην μας, τόσο αυτός θύμωνε. Πάνω απο τη δική μας ηρεμία ήταν η ηρεμία την πρώην. Παρόλο που αυτή συνέχισε, εμείς μείναμε στάσιμοι και αυτό ήταν κάτι που δεν θα άλλαζε σύντομα. Για άλλη μια φορά ο "Β" φρόντισε να μου δείξει πως ότι και αν κάνω, πάντα θα έρχομαι δεύτερη, γιατί πρώτα θα φροντίζει για εκείνη και μετά εμένα.....

4 σχόλια:

  1. Διάβασα όλο το blog σου και θα σου παραθέσω μια απλή ερώτηση:
    Την πρώην του την είχε κάνει Τάρανδο στο κέρατο,
    είναι αφέλεια ή αυτοπεποίθηση αυτό που σε κάνει να
    πιστεύεις ότι θα έχεις διαφορετική μοίρα.
    Βέβαια έχεις κάθε δικαίωμα να ζείς στο "Τώρα" , αλλά πραγματικά θεωρείς ότι με τη πρώην όταν συναντήθηκαν απλά μιλούσαν? αν δε σου είχε δώσει αφορμή για να πιστέψεις το αντίθετο θα το καταλάβαινα αλλά δεν είναι έτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τώρα...σιγά μην ήταν και χαζοί οι πρώην σας και δεν είχαν καταλάβει ότι είχατε παράλληλους δεσμούς...Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση..Μετά από 6 χρόνια σχέσης δεν μπορείς να ισχυριστείς το "ασυμφωνία χαρακτήρων"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα το πόσο μοιάζετε μην την πρώην!!!Δεν σκέφτηκες ότι όπως και εσύ ίσως και αυτή να μην μιλούσε και να προσπερνούσε τις απιστίες του;;;Ότι και εσύ μπορεί για αυτή να ήσουν όπως λες μια "φουστοζώνη" και μια "δεύτερη";

    Δεν σε κατηγορώ σε τίποτα απλά όταν αξιολογείς καταστάσεις και πράγματα να έχεις το κουράγιο και το θάρρος να βλέπεις μέσα από τα μάτια των άλλων...Όποιος και αν είναι αυτός/η..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
    WhatsApp:+2349046229159/
    +3550685677099

    ΑπάντησηΔιαγραφή